Blev tipsade av en läsare, ErikaOlsson, om den här fiskgratängen. Slå det över fisken. Svärfar och jag tog bröd för att suga upp det sista av såsen igratängformen
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismosetmotblomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modellmed mycket kolhydratermedan maken och jag åt en återkommandegodoch enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Färsk rensad fisk fylls meddill, tomateroch lök på en saltbädd av citronsalt. Den kalla såsen förbereds gärna dagen innanmed Creme Fraishe, LöjromochDill, mängden löjromochdill efter smak
Eftersom såsen hade slurpats upp av gästerna tog jag vad som fanns i kyl och frys och serverade fiskenmedbladspenat, rostadblomkål (för övrigtotroligtgott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.