Det är en klassisk dansk rätt somisin enklaste form består av potatismos och knaperstekt bacon. Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Minns du den kalla, vita såsen som man alltidficktillfiskpinnarnai skolan. Den där liteodefinierbara, kalla, vita såsen passar faktisktväldigt bra tillfiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Lämpligfisk , Lax, Röding, Sik, Harr. Den kalla såsen förbereds gärna dagen innan med Creme Fraishe, Löjrom och Dill, mängden löjrom och dill efter smak
Vikihopfiskfiléerna och lägg dem i en ugnssäker form. Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fiskentagits bort från värmen
Tillmiddagidag lagade jag litefiskiugnensom jag serverade tillsammans med stekt blomkålsris. Och så länge det inte kommer någon på besök så går det ju hur bra som
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.