Servera med couscous. Dela fiskfiléerna i mindre bitar och lägg i grytan. 400 g fiskfilé. 1. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och fräs dem några minuter i en stor gryta
Servera med potatis. Bred ut det på fisken. Fisk under krämigt rotsakstäcke (4 personer). 400 gram färskost med smak av vitlök och örter. Smörj en ugnsfast form med 1 msk olja. Skölj och dela broccolin och minimajsen, vänd runt dem i 1 msk olja och strö dem runt fisken i formen. 400 gram färskost med smak av vitlök och örter
Skiva och lägg på knäckemackan med kaviar och gräslök och en bit sill. Eller gör en riktigt god kall potatissallad att servera till sommarens grillade kött- och fiskrätter
Här får frasig, nyfriterad fisk möta krämig sallad med avokado, päron, ärtor och gurka och kompletteras blott med simpel citron, och där, mina vänner, där har ni god men enkel fredagsmat
Vi kommer överösa er med bilder och berättelser från våran tripp en annan gång men nu tänkte jag bara säga hej och dela med mig av maten som jag lagade igårkväll när vi kom hem och var hungriga och trötta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.