Häll såsen över fisken. Servera med kokt ris blandat med gröna ärter. Skär fisken i 1 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem lite omlott i en smord ugnsform
Blanda crème fraiche och ajvar relish och klicka på fisken. Servera med kokt potatis och broccoli. Blanda brödsmul, riven ost och persilja och strö över fisken
Stek fisken i smör. Rör i persilja och smaka av med ev mer salt och peppar. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Här kommer en fiskrättmed en mild citronsås till som passar hela familjen. citronsås till fisk,. Häll matlagningsgrädde, vatten, det rivna citronsklalet och fiskbuljontärning i en kastrull
Fiskcurrymed äpple och broccoli. Vi äter för lite fisk. Den här varianten med spenat åt vi förra veckan med kokt potatis och en sallad med senapsdressing
En snabb sås som passar utmärkt till fisk och skaldjur. 2 dl crème fraîche (eller majonäs) 1 eko citronDillSalt, peppar Blanda samman crème fraîche med finrivet skal från 1 citron, 1 tsk citronsaft, salt, peppar och 1 msk klippt dill
Smaka av medfiskfond, citronskal, citronsaft, salt och peppar. Hacka under tiden persilja, purjolök och blanda till ett strössel tillsammans med resten av citronskalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.