Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. Lägg upp fisken, slå över såsen och toppa med räkor efter tycke, kassa och smak
Salta och vänd den först i mjöl, sedan i ägg och sist i kokos. 2 Häll upp mjöl på en tallrik ochkokosflingor på en annan. 3 Skölj och skär fisken i mindre bitar, torka av på papper. 4 Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på låg värme 2-3 minuter på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun. Till servering 1 Servera med ris, sweet chilisås, limeklyftoroch sallad. 2 dl kokosflingor. 500 g koljafilé alt liknande vit fisk. 1 lime i klyftor
Här kommer en enkel, god och väldigt smakrik vardagsrätt med lite asiatiska influenser. Blandningen limeochkokos är himla god och fräsch och får smaklökarna att dansa
Lime är gott till. Lägg fisken i en ånginsats och koka upp vatten under. Salta lätt om fisken ligger direkt i vattnet, annars kan det vänta till efteråt
Skölj och skär fisken i mindre bitar. Servera med sweet chilisås och en limeklyfta. Vill man ha svagare, mer barnvänlig sås kan man blanda sweet chilisåsen med turkisk yoghurt
Koka upp kokosgräddeoch grädde med den sötning Du föredrar. Garnera medlimeskaloch bär. Har lite mycket att göra just nu, så inlägget om jobbet med Restaurang Primaten får vänta ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.