Smakade upp med lite grädde och lite salt och vitpeppar. I fredags bjöd vi in våra goa grannar, deras stora dotter hade önskt musslor hemma så då bestämde jag mig snabbt för att göra en fisk och skaldjussoppa
Smaksätt med salt och vitpeppar. Skala och riv potatisen och krama ur den. Garnera med dill. Servera plättarna rumstempererade med Crème Fraiche-äggen, stekt lök och ansjovisfiléer
Smaksätt med salt och vitpeppar. Skala och riv potatisen och krama ur den. Garnera med dill. Servera plättarna rumstempererade med Crème Fraiche-äggen, stekt lök och ansjovisfiléer
Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Och variation – det kommer du väldigt långt med, min vän. Tvätta händerna och hålla dig undan från folkmassor i all ära, men jag tycker att det allra trevligaste sättet att förebygga sjukdom ändå är att äta varierat och näringsrikt, för att få i dig allt som kroppen behöver för att hålla immunförsvaret fit for fight
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.