Titta i botten under tiden så att det inte bränns. Späd efter hand det behövs med resten av grädden. Servera med moset och en sallad, 1 litet blomkålshuvud
Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
Till middag idag lagade jag lite fisk i ugnen som jag serverade tillsammans med stekt blomkålsris. Vi är lite dåliga på att äta fisk så jag har lovat att nu försöka bjuda på det minst en gång i vekcan
Servera fiskenmed rotsaksmos och citronklyfta. Strö ströbrödsblandningen över fisken. Skala och finhacka löken och blanda med ströbröd, citronskal, pressad vitlök och persilja
Servera såsen tillsammans medfisk och grönsaker. Smält smör i en stekpanna och stek fisken. Dela broccolin och blomkålen i mindre bitar och lägg i en kastrull med kokande vatten
Servera med koktpotatis, gröna ärtor och limeklyftor och garnera med dill. Salta och peppra fisken. Dela fiskfilén i 2 bitar och lägg dem i två smorda ugnssäkra formar. Bred blandningen över fisken och stek fisken mitt i ugnen i ca 10 minuter. 300 g fiskfilé
Krydda med citronpeppar. Vi åt en väldigt god fiskrätt häromdagen som jag måste tipsa om. Vi är ganska dåliga på att äta fisk här hemma så när man hittar ett recept som alla gillar får man verkligen lägga det på minnet
Servera med potatis. Bred ut det på fisken. Fiskunder krämigt rotsakstäcke (4 personer). 400 gram färskost med smak av vitlök och örter. Smörj en ugnsfast form med 1 msk olja. Skölj och dela broccolin och minimajsen, vänd runt dem i 1 msk olja och strö dem runt fisken i formen. 400 gram färskost med smak av vitlök och örter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.