Skala räkorna. laxfiléer 175 g styck. 1500 g oskalade räkor. 5 smulad fiskbuljongtärning. 1laxfiléer 175 g styck 500 g oskalade räkor 2 dl crème fraîche 1 dl vatten. 5 smulad fiskbuljongtärning 0. 75 dl hackad dill 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 150 g haricots verts Topping 250 g gröna ärter ärtskott citronskivor Serveras med pressad potatis ärtpuréSkala och dela potatisen i mindre bitar. 1Koka samman crème fraiche, vatten och smulad buljongtärning i en kastrull i ett par minuter. 1Putsa laxen och fördela bitarna tillsammans med bönorna i en smord eldfast form
800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0. 75 dl (ca 35 g) hackad dill (går bra med fryst) ca 200-300 g frysta skalade räkor. 800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar. 75 dl (ca 35 g) hackad dill (går bra med fryst) ca 200-300 g frysta skalade räkor
Strimlalax och hacka schalottenlök samt de kokta äggen. Skär till brödet till lagom munsbitar. Klicka ut laxröran och dekorera med en dillkvist på toppen
Blanda ströbrödet med mjölken i en skål. Blanda runt och krydda med tex fiskkrydda, salt och peppar. Ingredienserlax, kolja, makrill, ca 1 kg ihop1 ägg1 gul lök2 msk ströbröd1 dl mjölkskalet från 1 citronsaften från ½ citronca 1½ dl hackad dillfiskkryddasalt och pepparBörja med att köra fisken i matberedaren till en fin färs
Vispa ihop grädde, senap och äggulor lätt och krydda rejält med svartpeppar och lagom med salt. Lägg strömmingsfileérna i blandningen och låt dem ligga kallt i minst ett par timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.