400 g
torsk
1 liten purjolök
3 dl matlagningsgrädde
1 dl chilisås
1/2 dl dill
Salt, svartpeppar
Gör såhär:
Finstrimla purjolöken och lägg den i en smord ugnsform. Tina torskblocket och dela det i sex bitar. Salta och peppra varje fiskbit och lägg det ovanpå purjon. Rör ihop grädde, chilisås och dill, krydda med salt och peppar och häll sedan såsen över fisken.
Gratinera i 200 grader, 25 minuter Servera till potatismos!
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Knacka sönder potatisen med något trubbigt, exempelvis en muddlare. Pressa över citron och strössla ut häften av dillen samt hälften av den hackade gräslöken
Fiskgratängmed räkor ochdill. Idag blev det en krämig fiskgratäng till middag, det är inte ofta jag gör just fiskgratäng så denna blev ett litet improvisationsexperiment
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.