Fiskgratäng med vin-och spenatsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g färsk rödspättafilé
  •  
  • Mos
  • 1 kg potatis
  • 25 g smör
  • ca
  • 2 dl grädde eller mjölk
  • ev blandat
  • 1 äggula
  • salt
  • vitpeppar
  •  
  • Gratängsås
  • 1 liten lök
  • Smör att steka i
  • 1 dl vitt vin
  • ½ buljongtärning
  • 1 burk Kesella eller 2 dl grädde
  • salt
  • citronpeppar
  • spenat
  • rökt lax
  • ost Alternativt . 1 pkt fryst spenat
  • ½ burk kräftstjärtar eller räkor
  • 2 dl riven ost
  • gärna graviera eller parmesan
  • färskriven
  • 1 msk idealmjöl
  • Citron
  •  
  • Eventell garnering
  • halverade cocktailtomater
  • saltgurka skuren på längden
  • inlagd paprika skuren på längden
  • kräftstjärtar
  • dill (torkad eller färsk) .
  • Låt fantasin flöda!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.