Häll på tomat, vin, vatten, buljong och kryddor och koka ihop en stund. Till middag idag lagade jag en fiskgrytamed hjälp av det som fanns i kylen och frysen
Den här mustiga fiskgrytanmed smak av saffran ochtomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. ½ l vittvin. När löken är klar häll i tomathacketoch dom rostade tomaterna, kalvfonden, vattnet och hälften av vinet
Riv i limezest och smaka av med salt och peppar. Häll sedan i vinetoch låt koka någon minut. Hetta upp en nonstick-stekpanna och lägg i smör och olja och sedan körsbärstomaterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.