Fisklasagne färsk pasta, samma modisjang som här, utkavlad till lasagneplattor 400 g moraliskt korrekt fisk, typ gråsej 10-15 överblivna champinjoner 500 g spenat en liten påse förvälld mangold som kröp fram ur frysen halv purjolök en ordentlig skvätt colatura d'alici (fisksås) en matsked bottarga eller två (torkad och mald tonfiskrom) någon deciliter turkisk youghurt smör till stekning ost att lägga överst
Hur som helst, denna goda fisklasagne var verkligen en hit. Nu har en kollega kommit tillbaka från mammaledigheten, och det första hon gjorde var att tipsa mig om denna goda lasagne, och dessutom visste hon om en till sorts korv, hackkorv
I dag skulle jag givit mig i kast med klassikern oxfilé Wellington med madeirasås men då vi får oväntat besök har jag bestämt mig för att ta det säkra före det osäkra och i stället laga den underbara fisklasagnen men eftersom jag redan skrivit om den på bloggen så tänkte jag beskriva vår helgfrukost för er i stället
Lasagne tillhör husets favoriter, både den traditionella och Mannerströms fisklasagne. Här kommer ingen bild och förklaringen till detta kommer ni att få längre ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.