Fiskpaket med nypotatis, purjolök, sockerärter, citron och smör. Jag vill ner på markplan. Tills dess hänger jag på Hemnet mellan amningssessionerna och dröminreder hus med prylar vi ändå inte skulle ha råd med om vi köpte boende i den här jäkla staden
(Se recept intill på brynt smör) Kläm ihop foliepaketet (dock inte helt ihopklämt, röken ska fortfarande kunna hitta in och lämna lite smak) och grilla fiskpaketet under lock tills fisken är genomstekt
Vad sägs om att grädda lite pitabröd pågrillen. Sedan beror det även på storleken och de jag gjorde var nog i den storleken som de frysta pitabröden är
Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
Svaret här hemma blev pyttipanna på stekhällen. Pyttipanna på stekhällen. Salt & peppar (ska du bjuda småttingar är det bättre att ställa fram detta på bordet i efterhand)
Fisk funkar lika bra pågrillen som på spisen och jag tycker att det allra enklaste att laga små paket av folie, då blir det inget kladd och inget som bränner fast
Fyll på med vatten så det täcker köttet och koka långsamt i tre timmar. Tänd grillen, grilla köttet runt om och pensla glaze under tiden, tills du har en fin, knaprig yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.