Ja, idag är jag rejält trött, och försov mig med råge imorse. Hur vi lyckades med den bedriften exakt, det kan jag inte svara på, men på på något sätt gick det i alla fall
Receptet florerar på internet med lite olika proportioner på ingredienserna. De flesta verkar komma ihåg fisksåsen från skolan, den man fick till fiskpinnar/fiskpanetter
Ta efter behov. Smaka av. När jag oftast ska göra ett recept som innehåller kryddor så går jag inte efter måtten på receptet, utan jag börjar försiktigt tills jag får den smak som JAG vill ha
Stek på dem lite och krydda meddragon på burk. Vänd på dem och peta i ädelost i hålet och låt sedan kycklingen puttra på i pannan med 5 dl matgrädde och lite salt och peppar
Gör såsen genom att spilla på grädden och smaksätta med dijon efter smak och resten av dragonen. Hacka spenaten grovt, bryn den i smör med den finhackade vitlöken och salt och peppar tills den mjuknat en aning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.