FISKSOPPA MED SAFFRAN, FÄNKÅL, HAVSKATT OCH LAX TOPPAD MED VITLÖKSAIOLI
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fisksoppa med saffran
  • 1 kg fisk, havskattsfilé & lax
  • 3 morötter 6 potatisar 1 gul lök
  • 1/2 fänkål 2 vitlöksklyftor 2 msk tomatpuré
  • 1 l kräftfond
  • 1 dl vin
  • 3 dl grädde
  • 1 påse saffran
  • flingsalt & svartpeppar
  • Kräftfond
  • Skal av 1 kg kräftor (sköljda och krossade)
  • 5 morötter 1 gul lök
  • 6 vitlöksklyftor 2 msk tomatpuré
  • 1 msk konjak
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 10 st vitpepparkorn
  • 2 l vatten
  • Vitlöksaioli
  • 2 äggulor
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk vatten
  • 1 msk vitlökspaste från Santa Maria
  • 1 vitlöksklyfta 2 msk finhackad timjan
  • 2-3 dl solrosolja
  • flingsalt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.