Fiskspett med skaldjur
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fiskfilé av lax, torsk,
  • gös och/eller hälleflundra
  • 8 råa kräftstjärtar eller tigerräkor
  • 1 röd paprika i bitar
  • 1 gul paprika i bitar
  • rivet skal och saft av 1 citron
  • 1 dl olja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1/2-1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 dl majonnäs, gärna lätt
  • 2 msk finhackad syltlök
  • 2 msk finhackad saltgurka
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 1 msk finhackad gul lök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.