Fisktagine från Essaouira
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500-600 g skinn- och benfri fiskfilé - hälleflundra
  • torskfilé eller lax
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk citronpeppar
  •  
  • Söt lökröra
  • 2 gula lökar (ca 250 g)
  • 1 1/2 msk (oliv)olja
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • 1 bit hel kanel
  • 1 tsk färskriven ingefära
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 1 dl vatten
  • 1 msk honung
  • 1/2 dl (sultan)russin
  • 1/2 dl skållad sötmandel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.