Fiskwallenbergare med pepparrot
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g fiskfilé t ex hoki
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 st äggulor
  • 2 msk hackad färsk dill
  • 2 msk potatismjöl
  • 1 1⁄2 dl Arla® vispgrädde
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör
  • 500 g mjölig potatis
  • 500 g morötter
  • 2 dl Arla® mjölk
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • salt och peppar
  • 4 msk Arla® Svenskt Smör
  • 3 msk riven pepparrot
  • färsk dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.