Nytt år och ny header med fokus på skonsam kost för magen. Jag gick ut hårt idag och startade upp det nya året med mitt mål att äta mer vegetariskt och lagade en vegogryta till lunch
En "orgiebild", förlåt - kan inte låta bli att ta med. Ta ut och fyll tomaterna med brieost i bitar och klicka på pesto genoveseoch strö över rödlöksringar
Enkel pastasås med bacon ochfärskost. Plock och fix här hemma, hjälpa Kiron med läxan, laga mat och måla ett förhoppningsvis sista varv påen hylla så är tiden ganska slut
Häll olivolja i en kastrull och värm upp påmedelvärme. Salta och gnid in köttet medkryddblandningen. Nu får man, helt utan att få dåligt samvete, krypa in i stugan, upp i soffan, påmed ullstrumporna, dricka kryddiga teer, mustigt vin och laga mat i gryta
Kanske borde jag pröva att göra crèmenpå ljus choklad, med päroncognac. Första gången smaksatte jag denmed cognac och kaffe, men till min födelsedagsbuffé ville jag pröva att kombinera kaffe med mörk rom
Väl värt besväret, och populärt hos hela familjen - med andra ord något jag gärna lagar igen. Kanske för att jag har mer rutin, och inte längre känner mig lika handfallenochicke-autentisk när det kommer till det vi lite slarvigt benämner som astatisk mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.