Foliebakad fjällrödingmed stor klyftpotatis. I dag lagar vi foliebakad odlad fjällröding. Man ska se upp med vad man äter för fisk, döda hav och en icke hållbar utveckling är inget som ska främjas
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Så länge ska jag njuta av den här juicen med rödbetor, ingefära och äpple – SÅ GOTT. Den är verkligen helt makalöst bra så det ska bli otroligt roligt att få tipsa om en så bra, smidig och snygg produkt
Härliga primörer i form av vit och grön sparris och färskpotatis tillsammans med mjäll fjällrödingoch en lagom syrlig beurre blanc-sås, så gott som det bara kan bli
4 4 ägg Vinägrett 1 silverlök 1 kruka dill 1 burk handskalade räkor i lake (à 460 g) 150 g smör 2 tsk vitvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt svartpeppar Röding och sallad 2 hjärtsalladshuvuden ca 600 g fjällrödingfilé 1 msk olja Till servering kokt färskpotatis Lägg till i inköpslistan
Fjällrödingen serveras med en lätt syrlig hjortronsås och färskpotatis i tunnbröd. Vi väljer med tre subjektiva pekfingrar ut samma nyrökta fjällröding från Norrbotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.