Fläderblomssaft och även med smak av jordgubbar
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fläderblomssaft med jordgubbar eller jordgubbssaft med smak av fläder, ca 3 l 30 stora blomklasar
  • 2 l jordgubbar, skivade eller mosade
  • 1 citron (helst kravmärkt), skivad
  • 25 g citronsyra
  • 2 liter kokande vatten
  • 2 kg strösocker
  • 2 krm natriumbensoat
  • Fläderblomssaft, ca 3 l 60 stora blomklasar
  • 3 citroner (helst kravmärkt), klyftade och sedan skivade
  • 25 g citronsyra
  • 2 liter kokande vatten
  • 2 kg strösocker
  • 2 krm natriumbensoat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.