Fläderglass – recept
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 13 dl vispgrädde
  • 11 dl koncentrerad fläderblomssaft
  • 11 1/4 dl florsockerDela upp äggvitor och äggulor i två skålar. Vispa äggvitorna fluffigt i en skål.
  • 1 Bland äggulor och florsocker i den andra skålen och vispa samman.
  • 1 Diska visparna. Häll upp grädde i en tredje skål och vispa tills den får en fin och fast form.
  • 1 Blanda sedan samman alla ingredienser försiktigt i den största skålen.
  • 1 Häll upp i en form och sätt in i frysen i upp till fyra timmar. När glassen börjar frysa kan du täcka över den med folie.
  • 1 Skopa upp och servera.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.