7,5 points/port med ris el pasta 500 g fläskfilé. Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Då det inte riktigt är säsong på kalv så gör jag den på fläskfilé (och ta inte någon billig variant, utan ta ett dyrare alternativ typ svenskt, så mycket godare, när man ändå lagar en god rätt)
500 g fläskfilé. 1500 g fläskfilé Kantareller, färska, frysta el konserv 2 msk kantarellfond 2 tomater i bitar 3,5 dl milda mat extra 4% Färsk timjan Salt Peppar Valfri mängd pasta el risSkär filen i mindre bitar
Putsa fläskfilén, stek den gyllene med salt och peppar. När potatisen är klarblandar man i ruccola, solrosskott och tomater och slår basilikadressingen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.