Fläskytterfilégryta med svamp och bacon Smaka av med salt. 3 Lägg tillbaka köttet med dess saft och häll på vatten. 4 Servera med matvete eller ris www.coop.se
Filéfrestelse Krydda med salt och peppar. Avsluta med ost och gratinera i 15 minuter tills gratängen fått fin färg. 600 g fläskfiléHemmets Journal
Marinerad fläskfilé med citron 600 g fläskfilé salt peppar 0. 1600 g fläskfilé salt peppar 0. 600 g fläskfilé salt peppar 0 www.recepten.se
Fläskfilépanna Putsa och skiva köttet och bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör. Tillsätt dragon och smaka av med salt och peppar Hemmets Journal
Fransk fläskfilégryta Krydda med salt och peppar. Vi vart sugna på en lite höstig fläskfilégryta och hittade detta recept på arla Livet på Backastrand !
Krämig kycklinggratäng Torka kycklingfileerna med hushållspapper och dela dem. med extra grädde för att få mer sås. Servera med ris och grönsallad mittkok.expressen.se
Krämig citronkyckling 5 dl hackad persilja salt och peppar Servera med. 250 g kycklingfilé. 1 msk smör. 0. 5 st gul lök. 100 g körsbärstomater Hemmets Journal
Gratinerad kyckling Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 4 kycklingfiléer 1 msk olja 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl chilisås 1 msk oregano 2 krm salt 1 krm svartpeppar 1 1/2 dl riven ost 250 g broccoli Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5 www.ica.se
Kassler- & currygryta Red ev av såsen med maizena. Servera med ris och sallad. Kasslergryta. 400 g kassler. 1 röd paprika. 1 gul lök Therése mat & bak
Gulaschgryta Skala och hacka löken och lägg i grytan tillsammans med pressad vitlök, tomater, vatten och buljongtärning Hemmets Journal
Fläskfilégryta med ädelost Blanda ihop marinaden, smaka av med salt och vitlökspeppar. Vispa ur pannan med rödvinet och tillsätt det i grytan www.matklubben.se
Fläskfilé med kantarellsås Ta upp köttet och koka ur stekpannan med vattnet. Späd med sky och grädde, och koka upp. Tillsätt fond och soja och smaka av med salt och peppar Hemmets Journal
Helstekt FläskfiléFläskfilén ingår i mättande dag, är osäker på hur ni gör med marinaden. Men du kan även servera den kall genom att skära köttet tunt och lägga den på till exempel en salladsbädd och servera den vid en bjudning tillsammans med en potatissallad I Nadjas kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.