Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Smaka av med salt och peppar och servera med rostade rotsaker, klyftpotatis och brysselkål
Kanske är du på jakt efter något lite extra gott till helgens middagar och tänk att då kommer vi här, som gubben och gumman ur köket med ett supersmarrigt tips på fläskfilé
Hetta upp en stekpanna med smör. Smaka av med soja. 500 g fläskfilé 1 st purjolök Fläskfilé i skivor. Stek ca 2-3 min per sida på medelhög värme så att köttet får lite färg. 5 dl mango chutney (medelstark) 2. 500 g fläskfilé. 5 dl mango chutney (medelstark). 500 g fläskfilé 1 st purjolök smör att steka i 0. 5 dl mango chutney (medelstark) 2
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.