Förra veckan lagade jag den här goda rätten medfläskfilé och kantareller. Skär fläskfiléni en cm tjocka skivor, bryn köttskivornai smör och krydda med salt och svartpeppar
Medanfläskfilén är inneI ugnen förbereder du dem andra momenten. Imponera på dina gäster med denna maträtt som kommer få dem att häpna och känna att de är på restaurang fast de i själva verket är hemma iditt vardagsrum
Fläskfilén ansas, kryddas lätt med örtkryddor och steks så att den precis får stekyta. Sås med färska kantareller som fullständigt smälter i munnen och potatistill det
Dela fläskfiléni åtta bitar och stek på grillpanna eller lägg på grillen ute. Servera med en blandad sallad och rikligtmedriven parmesan på kantarellerna
Så idag bjuds det på Hasselbackspotatis och fläskfilé hemma hos oss. Tips Servera tillsammansmedHasselbackspotatis eller potatisgratäng, bönor, svamp morötter eller andra goda grönsaker
Tänd grillenmedkol/briketteri ena halvan av grillen. Toppa med svampen. Plockade ganska mycket kantarelleri söndags men i det här huset blirinte de så långvariga så i går morse tog jag bilentill skogen och plockade ihop de svampar jag behövde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.