Förra veckan lagade jag den här goda rätten medfläskfiléochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Rör ihop skånsk senap, olja, vatten ochbalsamvinägermed hackad rosmarin. Hetta upp en stekpanna riktigt hett, gärna med baconfettet kvar – ha annars i en klick smör och ha ner fläskfilén hel
Medanfläskfilén är inne I ugnen förbereder du dem andra momenten. Imponera på dina gäster med denna maträtt som kommer få dem att häpna och känna att de är på restaurang fast de i själva verket är hemma i ditt vardagsrum
dubbelmarinerad fläskfilémed smak av ingefära ochbalsamvinäger. Som oftast använde jag fläskytterfilé och det funkade minst lika bra som fläskfilé i den här rätten
Fläskfilén ansas, kryddas lätt med örtkryddor och steks så att den precis får stekyta. Sås med färska kantareller som fullständigt smälter i munnen och potatis till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.