Fläskfilé med potatisgratäng, primörer och pepprig Tryffelsås...
Linas mat - hemma och på resande fot...
Linas mat - hemma och på resande fot...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till 4 portioner
  • 800 g fläskfilé
  • salt
  • peppar
  • smör
  • 2 dl vatten till stekskyn
  • 800 g mjölig potatis
  • 1 stor gul lök
  • 3 dl grädde
  • 1 solo vitlök
  • salt
  • peppar
  • riven västerbottenost
  • 200 g champinjoner
  • 2 msk hackad timjan
  • 1 hackad solo vitlök
  • salt
  • 25 g smör
  • 300 g minimorötter
  • 1 dl vatten
  • 25 g smör
  • 2 dl steksky
  • 1 dl Madeira
  • 1 msk oxfond
  • 2 dl vatten
  • 1 krm vit tryffelolja
  • 20 grönpepparkorn
  • salt
  • peppar
  • socker
  • Några stänk kikkomansoja
  • 1 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.