Fläskfilé med rosmarinsky och gratinerad fänkål
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g fläskfilé
  • 1½ tsk salt
  • 1½ tsk svartpeppar
  • 1½ msk finhackad färsk rosmarin
  • 2 msk olivolja 
  •    
  • Rosmarinsky
  • 1 finhackad schalottenlök
  • ½ msk olivolja
  • 2 dl torr vermouth
  • 3 msk koncentrerad kalvfond
  • 3 dl vatten
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • 3 msk Maizena ljus redning
  •   
  •   Gratinerad fänkål
  • 800 g fänkål
  • 2 tomater
  • 125 g mozzarella
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl riven parmesanost 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.