Fläskfiléundertäcke. Skiva fläskfilén i lagom bitar. 800 g fläskfilé 4 tomater ½ purjolök Salt Svartpeppar 2 påsar kryddig Béarnaisesås eller hemmafixad. Läs även andra bloggares åsikter om Fläskfilé , Fläskfiléundertäcke 4 pers ugn. 800 g fläskfilé
Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken. Fisk under frasigt täcke (4 port. Gratinera mitt i ugnen i ca 20 min, tills fisken är fast och täcket fått fin färg
Putsa fläskfilén och skär i skivor, bryn dessa tills de är genomstekta. Det är ju ingen hemlighet att jag älskar tomat och basilika, här bildar det ett jättegott täcke tillsammans med rödlök och riven ost
Under fisken gömmer sig smakrika grönsaker. Här kommer ett recept på en riktigt god fiskrätt. Den innehåller visserligen (den enligt mig dyra) créme fraiche ersättningen sour supreme, men den blev så god att det helt klart är värt det
300 g morötter. Ugn 200º. Lägg sejfilen i en smord ugnssäker form. Häll över citronsaften. Skala och finhacka löken och blanda med ströbröd, citronskal, pressad vitlök och persilja
Sätt ugnen på 225º. Smörj en ugnsform och lägg i sparrisen i botten så den bildar en matta åt laxen. Klicka smöret över sparrisen och lägg laxbitarna ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.