Garnera medsparristopparnaoch servera direkt. Jag iddes i alla fall inte slänga ut det som blev kvar, vilket var typ hela flaskan, så igår när en av mina bästa vänner kom hem på långväga besök lagade jag till en Risotto, smaksatt med Champagne i stället för vitt vin och den blev sååå god
Börja med att lägga kantarellerna i en skål med ljummet vatten så de mjuknar. Lägg upp på tallrik och toppa medsparristopparna, riven pecorino och gärna någon grön ört
Garnera medsparristopparnaoch servera direkt. Jag iddes i alla fall inte slänga ut det som blev kvar, vilket var typ hela flaskan, så igår när en av mina bästa vänner kom hem på långväga besök lagade jag till en Risotto, smaksatt med Champagne i stället för vitt vin och den blev sååå god
Fräste sparrisen, rödbetorna ochkantarellerna i en rejäl klick smör med bara lite salt. Lammfilen marinerade jag i vitlök, rosmarin, balsamvinäger salt, peppar och lite honung
Hösten är på ingång och vad passar då bättre än en värmande soppa en kylig kväll med stearinljus. Hacka lök , kantarellerochsparris fint och stek sedan alltihop i smakfri kokosolja (alt
Skiva korven och häll över den till svampen samt hacka sparrisen i bitar och gör likadant med dem. Gör först och främst i ordning det som ska blandas i risotton då en risotto helst ska serveras med en gång när den är klar
Mycket känns bara urk just nu och jag vill bara dra täcket över huvudet och isolera mig. =´( Längtar nu efter positiva och glada händelser och nyheter, nåt härligt att se fram emot
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Fläskfilégratängmed rödvin, svamp och parmesan. Receptet kommer från Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos kokbok "Buffé - Pajer, plock och smak av Medelhavet"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.