Jag håller på med enbeställning av exotisk planka och ficken halv fläskfilé över så den åkte ner ien gryta idag med lök, morot, lagerblad och lite av stekskyn från det övrigaköttet
Även fast jag tycker om att prova mat från olika länder har jag varitjättedålig på att prova att äta och laga thailändsk mat men nu tänkte jag prova lite mer
Måste komma på nå riktigt gott att äta i morgon och sen ska jag dricka nå gott vin. Dagensmiddaggick fort att fixaiordning eftersom jag redan hade stekt kycklingen
Blanda samman alla ingredienserien skål. Just dennavariant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariskafiskbiffar (se här eller här)
Jag väljer iprincipalltid samma rätt – nämligenthaired curry med kyckling. Jag äääälskar thaimat och det bliren hel del hämtmat iperioder när det är fullt upp med annat
Jag hade inget recept utan tog bara liteingredienser som vi hade ikylen, frysen och skafferiet. Den här supergodapastasalladen snodde jag ihop för att ta med som matsäck när vi åkte på en utflykt häromsistens
Smakrikt, mättande och framförallt riktigt gott. Idag blev det ännu en dag iasiatiskt tema när vi gjorde en gryta vi döpt tillChickenthaired curry som bland annat har kokosmjölk, thaired curry och även jordnötssmör isigvilket blev en perfekt kombination
Till huvudrätt åt vienFredagsmysigFläskfilé som jag gjorde förra fredagenmen dubblerade receptet och använde färsk timjaniden ugnsstekta potatisen samt litemindrechiliflakesifläskfilén
Tyvärr smakar det interiktigt samma då menstill pretty good. Det första dygnet efter att vikommit hem från USA ville jag bara äta knäckebröd med ägg & kaviar + grekisk yoghurt med bär & granola (typ det godaste jag vet till frukost, lunch & middag) mendagen efter kände jag att det var dags för riktigmiddagi alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.