Pepprigfläskfilégryta på ytterfilé. Fast intei bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Skär fläskfilénimindrebitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivitgenomskinlig
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag minfavorit. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås tillris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehöri stället för kolhydrater
Här kommer ett bra tips på en supergod helgmiddag. Fläskfilé, bacon och champinjoner är klassiska, goda smaker tillsammans och här får de sällskap av en god gräddig sås med smak av dragon och vittvin
Igår bjöd vi några av våra vänner över på söndagsmiddag och resultatet blev en urgod fläskfilégryta. Har niinte gjort den tidigare så tycker jag ni ska boka in den i matsedeln – kanske till helgen redan
Denna fläskfilégryta svängde jag ihopi söndag av lite av varje som fanns hemma. Äntligen har jag landat i soffan efter en ganska hektisk dag med bland annat julhandling på IcaMaxi och julpyssel hemma
Även fläskfilégrytan är jättegod, speciellt såsen som är så god men också jätteenkel. Letar ni efter litelyxigare vardagsmat men som ändå är väldigt enkel att göra
Så härligt att det är fredag, ääääntligen. Likahärligt varje gång. Önskar dig en riktigtfin helg. Jag tänkte faktiskt dra till med ett litetmiddagstips såhär på kvällskvisten, får ju blanda ut lite med de senaste dagarnas recept på godsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.