Krydda med salt och peppar. Lägg över köttet i eldfast form eller på fat med kant. Smaka av med salt. Skaka samman mjölet med grädde och rör ner det i grytan
Gör ett rutmönster på biffarna med en stekspade. Smaka av med salt, peppar och soja. Servera såsen till biffarna med den stekta löken, kokt potatis, tomater och kokt broccoli
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
Blanda minifraiche med ljus redning, kalvfond och grönpeppar. Smaka av med salt och peppar. Servera biffarna med kokt pasta, kokt broccoli och röda paprikastrimlor
Slå grädde i stekpannan och krydda meddragon, fransk senap, köttbuljong, gelé och soja. Bryn på bägge sidor och krydda med allroundkrydda och svartpeppar
Dels började den ju bra när Olivia städade köket och hallen och sen åt vi en god middag med efterrätt där vi satt och surrade länge (utan tjafs och bråk)
Pepprig fläskfilégryta på ytterfilé. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.