1500-700 g
benfri skinka 2 gula lökar, i klyftor 1,5 msk vetemjöl 2 dl buljong salt och malen vitpeppar 3 tsk ljus dijonsenap 1 dl vispgrädde 1 burk ananas i bitar 0,5 dl hackad persilja smör att steka iTärna köttet. Bryn kött och lök och lägg det i en gryta. Pudra över mjölet, krydda och slå på buljongen. Småkoka 15 minuter. Rör ner senap och grädde och koka ytterligare 10 minuter. Lägg på ananas och persilja. Servera gärna med ris.
Tillsätt vatten, chilisås och grovhackad ananas + spad. Servera med jasminris,. Gör så härHetta upp en stekpanna med olja, klyfta löken, strimla paprikan och stek dem glansiga tillsammans med bambuskotten
Stick i en köttermometer med spetsen i mitten av köttbiten och ställ in i nedre delen av ugnen. När köttet nått den temperatur du vill ha, prova gärna att sticka i termometern på något mer ställe i köttbiten när du tar ut den för att kontrollera att det är ungefär samma temperatur (ibland kan det hända att man missat mitten av köttbiten med termometern och då kanske man behöver ställa in köttbiten en stund till i ugnen)
Red eventuellt med lite maizena. Serveras med ris soja. 100 g ananas i bitar. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
I tyskland säger man Schweinhaxe och i Polen säger man Golonka om just fläsklägg, det tillagas på lite olika sätt men serveras oftast med stekt kål eller surkål och är verkligen gott – även om det tar lite tid
Servera med ris och en fräsch grönsallad. Dela ananasen på mitten och gröp ur köttet och skär i bitar. Hetta upp en stekpanna och stek lök, paprika och ananas
Proppade med härliga smaker som ger en riktigt kick och superenkla att göra, serverar du dessa kycklinglår med ris eller vad det är du är sugen på och middagen är serverad
Gör så här. Strimla köttet. Skala och skiva löken. Vispa ihop grädde, sambal oelek och soja i en gryta. Stek köttet och löken var för sig i smör i en stekpanna
Kommentarer
osa
God med kyckling
Logga in eller Registrera för att kommentera.