Lägg fläskkarrén i en stor kastrull som håller för ugn. Tillaga i ugnen 1 1/2- 2 tim, tills köttet är mört. Ta ut och servera ugnsrostad potatis, grönsaker, sky och äppelmos ca 1,2 kg fläskkarré
1½ kg fläskkarré utan ben1 msk smör4 sardellfiléerskalet av 1 citron3 kvistar rosmarin1 tsk mald muskotsalt och pepparolivolja1 hel vitlök2 dl vitt vin2 dl kycklingbuljongSätt ugnen på 200 grader. Ös köttet med sky och vitlöksklyftorna och låt köttet stekas i ugnen ytterligare ca 20-30 min. 1½ kg fläskkarré utan ben
Skicka med e-post. 4 skivor fläskkarré. 8-10 champinjoner. Tillsätt potatisarna och sätt in grytan + lock i ugnen i 1,5-2 timmar. 4 skivor fläskkarré. 8-10 champinjoner 7 potatisar 1,5 msk kalvfond + 1 dl vatten
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Viktväktarmässigt så är fläskkarré inte det allra bästa köttet, propointsen försvinner snabbt då köttet har hög fetthalt
Bryn fläskkarrén i en klick smör i en het stekpanna. Här körde vi en fläskkarré på 125 grader, vilket tog ca 2 h. Putsa 1 kg fläskkarré, krydda steken med salt och nymalen svartpeppar. 3 msk flytande honung, 0,5-1 msk sambal oelek och 1 msk riven ingefära (vi har en tub från Santa Maria, mycket smidigt. 0,5-1 msk sambal oelek
Jag kan rekommendera ugnsstekt fläskkarré. ca 1 kg benfri fläskkarré. Stek karrén i 175 grader i ca 1,5-1 timme. Täck den med aluminiumfolie och låt den vila i 10-15 minuter. Låt såsen koka 3-5 minuter. ca 1 kg benfri fläskkarré
Stek sedan köttet i stek- eller grillpanna tills det får fin färg. ) 2 port 2 skivor fläskkarré Lite blandade torra kryddor (t ex paprika, chilipulver, timjan salt och peppar) 100 gr ädelost 1 burk creme fraiche balsamvinäger salt o peppar 2 nävar ruccola och skottsallad 1 pkt bacon ca 10 st valnötter 5 körsbärstomater 3 msk olivolja 1 msk balsamvinäger 1 tsk dijonsenap 1 tsk flytande honung Börja med salladen. Sedan kan du stoppa in köttet i ugnen på 150 grader till det är genomstekt, ca 5-10 minuter, beroende på hur tjocka skivorna är. 2 skivor fläskkarré
Vardagsmat, snabbmat=)fläskkarré, i skivor2 dl grädde1 gul lök,finhackad2 dl vitt vin1 msk kalvfond1 dl hackad salviasalt,pepparBryn köttet,salta peppra, ta upp det och lägg åt sidan en stund
-) Så här gick det till. Ja, långlagad är verkligen rätta namnet, min fläskkarré fick stå ca 4 timmar i ugnen på låg värme och jisses vad gott det blev. Ingredienser till fläskkarrénca 1,2 kg fläskkarré i bitca 15 salviablad2 kvistar rosmarin3 vitlöksklyftor1 tsk fänkålsfrön2 msk olivoljasalt och peppar2 dl vitt vinIngredienser såsenskyn ifrån stekenca 2 dl matlagningsgräddeca 1 dl vattenca 2 msk mjöl2 msk svartvinbärssaft1 msk rödvinbärsgelé1 msk soja1 msk köttfondsalt och pepparSätt ugnen på 140 grader. -) ca 1,2 kg fläskkarré i bit
Fläskkarré. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform med den feta sidan upp och stick in en stektermometer där det är som tjockast
Krydda fläskkarrén med salt och peppar. Servera fläskkarrén med vitlökscrème och kokt potatis. Ingredienser för 6-8 portioner. 1 1/2 kg benfri fläskkarré i bit. 6-8 portioner. 1 1/2 kg benfri fläskkarré i bit
Skär fläskkarrén i strimlor. Stek fläskkarréstrimlorna och häll sedan över vätskan i kastrullen, låt sjuda i 5-10 minuter. Fräs paprika och lök i en het lättoljad stekpanna 2-3 min. 500 g skivad benfri fläskkarré. 1-2 msk socker. 2-3 msk röd currypaste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.