Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Garnera köttet med apelsinski-vor och rosmarin, och servera med potatis, grönsaker och syltad steklök
och mosa dem med en gaffel. och lägg undan ca hälften medan du lägger resten med bönorna i en skål. med. Stek även lökskivorna gyllene i en stekpanna med olja
Om ni tycker att det blir för surt kan ni söta med ett stänk agavesirap. Nu är det bara att lägga upp i skålar och njuta av glass som både är god och bra för kroppen
Servera den grillade fläskkarrénmed sesamkål, steksky, syrlig äppelcoleslaw och misomajonnäs. Ta vara på köttskyn som bildas och koka ner den till sås, kanske med lite av marinaden i
Så jag plockade ur en stor bytta med sommarens röda vinbär och en mindre bytta med skogshallon. Istället för etiketter så skrev jag direkt på burkarna med min vita märkpenna (från panduro)
Redde avmed lite majsenastärkelse och kallt vatten så skyn blev lite simmig. Hällde över skyn i en kastrull och spädde med lite vatten så den inte skulle vara för skarp i sältan och smaken
Smaka avmed. Mixa med. 1/2 rödlökMixa med. Ca 380 g förkokta svarta bönor (1 burk)(150 g majskorn). Forma 4 biffar av smeten. Servera med sallad, tomater och olja 4 port. Ca 380 g förkokta svarta bönor (1 burk)(150 g majskorn). Forma 4 biffar av smeten
Här hemma går det inte så mycket saft så därför passade jag på att koka en variant med lite mindre socker och denna läskande dryck passar väldigt bra som måltidsdryck
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.