Ingredienser Portioner: 4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar 2 msk kapris 1 citron 2 dl crème fraiche 4 benfria fläskkotletter 1 msk smör eller margarin 250 g broccoli 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!
Krydda fläskkotletterna runt om och lägg på ett salviablad. Åter på Åland njuter vi av en av årets första riktiga sommardagar med solsken, grönska, mycket fågelsång och en svag bris från östersjön
Lägg upp gnocchi/squash och fisk på tallriken, ringla citronsås över och toppa med dillvippor. Smaka av med salt och svartpeppar, tänk dock på att buljongtärningen ger mycket sälta
Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Servera med rotfrukterna och kanske en fräsch sallad. Hittade ett recept med Kelda Middagspanna, var tvungen å testa då det faktiskt lät smarrigt & det var riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.