Krydda önskat antal fläskkotletter med paprikapulver, salt. G har gjort sintallrik fotoredo ♥. Igår blev det riktig husmanskost tillmiddag – till barnens
Finafläskkotletter med ben och fettkappa fick bräsera i buljong med goda örtkryddor och lök, därefter silade jag såsen och kokade upp med grädde som kotletterna sen fickliggai
Recept, lakritsdoftandegräddsås som jag gjorde den. Ja det är är mycket smaker som skall upp på tallriken denna dag och det är mer än rubriken förtäljer
Egentligen passar detta utmärkt som helgrätt eller söndagsmiddag också, men har man hittatbilligafläskkotletterblir detta en supergod middag en vanlig vardag
Välj tjocka fläskkotletter så att de inteblir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigti ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphiavisadesigbli en riktigt lyckad rätt
Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.