Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Smaka av med salt och svartpeppar. Revbenen penslade vi med Teriyakisås under grillningen. Jag har nu hittat ett utmärkt användningsområde för min maltvinäger jag köpte i London förra året, nämligen coleslaw
Servera med rotfrukterna och kanske en fräsch sallad. Hittade ett recept med Kelda Middagspanna, var tvungen å testa då det faktiskt lät smarrigt & det var riktigt gott
Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. En variant av coleslaw. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och
Medan detta puttrar så bankar du ut fläskkotletterna. benfria fläskkotletter. När fyllningen kokat ihop ordentligt lägger du fyllningen på kotletterna och viker ihop dem och fäster med tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.