Ett par dagar senare så skulle jag testa att göra fläskstek på hemmaplan men jag misslyckades totalt med den knapriga svålen – så det projektet la jag åt sidan
Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Lägg fläsksteken ovanpå löken. Servera steken och såsen med någon sorts potatisrätt, till exempel rostade potatisar, och äppelmos och lättkokt savoykål (dela kålen i klyftor, skär bort den hårda, vita mittbiten och koka några minuter, låt rinna av och servera med smörklickar, salt och svartpeppar)
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Krispig potatis med ost som är god att servera som tillbehör vid maten. Lägg i en form med bakplåtspapper, krydda, strö på ost och ringla över lite olivolja
Dessutom har jag läst massor av liknande recept med Rice Krispis i. Så nu har jag en stor förpackning med Rice Krispis hemma som jag inte vet vad jag ska göra med (tips
Nu har jag det bästa receptet till er för att få riktigt krispiga och goda sötpotatispommes. Belive me jag har provat 100 olika recept och detta blev absolut bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.