Fläskytterfilémedapelsin, ingefära ochrosmarin. Sonen hade önskat potatisgratäng ett längre tag, den krämiga varianten med både grädde och crème fraiche
Garnera med några nya fräscha rosmarinkvistar. Jag gjorde en supergod pulled pork med smak av apelsinoch en afrikansk kryddblandning, och den sky som bildades var så mustig och god att jag bestämde mig för att göra soppa på den
Den här gången var den en rubb med bland annat apelsinochrosmarin som verkade riktigt spännande. Börja med rubben genom att tvätta apelsinernaoch finriv det gula skalet
Både den mörade fläskytterfilén som kryddades med salvia och så potatisen. -) Det här är väldigt lättlagat, väldigt gott och jag kommer fortsätta köpa fläskytterfilé, faktiskt i stället för fläskfilé
Putsa fläskytterfilén. Jag använde två olika slags olivolja, en med lite kraftigare smak till den första marinaden och en med mer mild smak till marinad nummer två
Upprepa tills alla snitt är fyllda med salami och ost. Eftersom vi fortfarande håller på med att hjälpa sonen med renovering utvändigt av huset, så krävs det flera arbetsledare… här är de tvåDe är inte att leka med, de har sten koll
Här använt fläskytterfilé. Lägg sedan på "locket" och bind ihop med grillsnöre. Bre ut färskosten på ena delen och lägg på basilikablad över hela filén
Här kommer ett tips inför helgen på en riktigt god maträtt medfläskytterfilé i en smakrik sås. Vill man använda fläskfilé istället för fläskytterfilé så går det självklart bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.