”Steg-för-steg-inlägg” och ”veganskt bröd”. Om du inte provat någon av föregående recept rekommenderar jag verkligen att prova detta, nyponskalsmjölet gör bröden härligt syrliga, smakrika och söta på samma gång
Jag är dock ledsen att behöva berätta det här för er, men skenet bedrar. I Finland är det svårare, så därför har jag börjat importera det själv och säljer det i min butik i Vasa och i min webshop
Men vi köper margarin plattor som är gjorda för wienerdeg. ) Men jag tänkte ändå försöka hjälpa till att visa hur man ska göra efter som jag vet att det inte är det lättaste
Mina ägg, som jag köper av en kompis, är dessutom värpta av lyckliga hönor som kaxigt sprätter omkring i det fria och mumsar i sig grönska, så gulorna gör skäl för sitt namn och lyser som solen själv
Jag försökte mig på att baka surdegsbröd för ett par veckor sedan. Jag har smakat något liknande på någon restaurang för ett tag sedan (jag kan inte komma på vilken tyvärr) och det var väldigt gott med riktigt salt smör till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.