Flæskesteg med brunede kartofler, rødkål og brun sovs
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg fläskstek
  • 10 pepparkorn
  • 7 lagerblad
  • grovsalt
  • 2 msk smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 2,5 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • steksky, från fläsksteken
  • 3 msk svartvinbärsgelé
  • 1 kg småpotatis, kokt
  • 5 msk socker
  • 3 dl rödkål, finriven
  • 3 dl gröna ärtor, frysta
  • svartvinbärsgelé
  • Fläskstek 2 kg fläskstek 10 pepparkorn 7 lagerblad grovsalt
  • Sås 2 msk smör 4 msk vetemjöl 2,5 dl grädde 1 dl mjölk steksky, från fläsksteken 3 msk svartvinbärsgelé
  • Karamelliserad potatis 1 kg småpotatis, kokt 5 msk socker 2 msk smör
  • Tillbehör 3 dl rödkål, finriven 3 dl gröna ärtor, frysta
  • Servering svartvinbärsgelé

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.