Flankstek med gremolata och hasselnötter och yoghurt med mozzarella, dill och chiligurka
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st Flankstek , à ca 400 g
  • 2 msk olivolja
  • 1 flingsalt och svartpeppar , ur kvarn
  • 1 dl hasselnötter
  • 1 st citron(er) , rivet skal
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 ask persilja , ca 30 g
  • 3 dl tjock yoghurt
  • 1 st gurka
  • 1 tsk salt
  • 250 gram mozzarella
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 ask dill , ca 30 g
  • 0.5 st citron (er)
  • 2 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.