Vanlig deg med röd och svart karamellfärg kan ge spännande resultat. Egentligen är ingen av dem de där riktiga godisfantasterna - de gillar i stort sett bara choklad
Den här typen avgratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Tuggmotståndet i kikärtorna gav en alldeles utmärkt kontrast till det mjuka, fluffiga potatismoset
Häll av spadet från sillen och lägg bitarna på ett serveringsfat. Sen garnerar du som du vill men jag brukar lägga ägg, rödbetor och gräslök, allt hackat ganska smått, i rader snett över
Den här rätten blev verkligen en ny favorit hos oss. Detta måste ni bara testa. Det bästa med den är att allt är inpaketerat i samma paket och funkar både i ugnen och på grillen
Man kokar riset, eller blomkålsris (hur mycket är ju förstås beroende på hur många portioner du vill göra) och lägger det sedan i botten av en smörad ugnsform
Leverans, tänker ni kanske nu, vad är det som levereras i Tyskland av Mårtenssons kök. Av dagens tempo att döma skulle vem som helst kunna tro att vi varit på världens brakfest igår, i alla fall skulle väl ingen gissa att vi varit på bussresa
Så smidigt med alltiett-gratänger ibland. Krydda med kryddor du känner för, jag körde på santa marias kvarnar, fish and seafood (hör och häpna, den kryddan är god till mycket), men också deras kvarn till steak and chicken, lite vitpeppar också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.