Jag använder ju som ni vet mycket proteinpulver när jag bakar och trots att de flesta nu för tiden har en eller flera proteinpåsar hemma (framförallt ni som tränar) så är det många som inte riktigt vet vad det är man ska köpa och varför
I detta inlägget tänkte jag ge lite lins/bönfakta då det är en bra källa till bla. Längst ner hittar ni dessutom en snabb beskrivning av en snabb lunch med pasta och köttfrisås
Jag lagar mycket husmanskost på jobbet, det ska va â€riktig mat†här minsann. Det är alltså inte min  lunch som lagas, utan jag lagar mat i mitt jobb
Oftast är de dragerade med choklad, har högt sockerinnehåll, är fullproppade med tillsatser och har nästintill samma energiinnehåll som en reguljär godisbit, för att inte tala om innehållets likhet
Gör såhär. Vad jiddrar hon om nu, slånbär-vad är det. Jo, det ska jag ta och tala om för er. Slånbär är små bär som man inte rekommenderas att äta och ser väldigt lika ut blåbär fast i ett något större format
Orsaken är återigen de hälsosamma medellånga fettsyrorna, de påskyndar ämnesomsättningengenom att förbränna fler kalorier, vilket resulterar i viktminskning
Vilda tankar har gett mig detta recept som jag testade när vi var i Alingsås. Gör så här. Har frågat om lov och fått okey att bjuda er på receptet så håll till godo
De ser lite ut och är nog besläktade med makroner men tar inte så lång tid att göra eftersom de inte behöver ligga och vila eller silas flera gånger som makroner
somfrukostmål med mjölk. Sedan har vi det här med glutenfria mjölsorter. Hela gryn och korn är bättre att äta än samma korn eller gryn som är malda till mjöl
Fick ett mail från Paleolina med tips om en spännande festival i Undersåker, Jämtland den 22-23 augusti med mycket för oss som gillar naturlig mat. 23 augusti har Karl Hultén föreläsning om Paleolitisk kost på Tillsammansfestivalen i Undersåker, missa inte det om du är i närheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.