Jag använder ju som ni vet mycket proteinpulver när jag bakar och trots att de flesta nu för tiden har en eller flera proteinpåsar hemma (framförallt ni som tränar) så är det många som inte riktigt vet vad det är man ska köpa och varför
I detta inlägget tänkte jag ge lite lins/bönfakta då det är en bra källa till bla. Längst ner hittar ni dessutom en snabb beskrivning av en snabb lunch med pasta och köttfrisås
Det är alltså inte min  lunch som lagas, utan jag lagar mat i mitt jobb. Jag lagar mycket husmanskost på jobbet, det ska va â€riktig mat†här minsann
Gör såhär. Vad jiddrar hon om nu, slånbär-vad är det. Jo, det ska jag ta och tala om för er. Slånbär är små bär som man inte rekommenderas att äta och ser väldigt lika ut blåbär fast i ett något större format
Orsaken är återigen de hälsosamma medellånga fettsyrorna, de påskyndar ämnesomsättningengenom att förbränna fler kalorier, vilket resulterar i viktminskning
Vilda tankar har gett mig detta recept som jag testade när vi var i Alingsås. Gör så här. Har frågat om lov och fått okey att bjuda er på receptet så håll till godo
De ser lite ut och är nog besläktade med makroner men tar inte så lång tid att göra eftersom de inte behöver ligga och vila eller silas flera gånger som makroner
Ur hälsosynpunkt är det därför absolut befogat att använda mjöl med högre fiberhalt, mer protein och mer näring istället för vanligt vetemjöl som är ett otroligt processat mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.