FLYGANDEJACOB - LCHF. I helgen testade jag ett recept ur Anna Halléns bok,"LCHF-husmanskost". Inte bara jag utan hela familjen tyckte det var fantastiskt gott
FlygandeJacob har jag inte lagat på år och dagar. FlygandeJacob. 2016-06-22, 21. 38. Men igår blev jag så himla sugen på just grillad kyckling och den goda "rosa såsen" som jag alltid kallade det när jag var liten
se – Naturlig mat, Hälsa & Träning. Hemma hos oss har FlygandeJacob alltid varit ett säkert kort. The post Flygandejacob med kokosgrädde appeared first on ceciliafolkesson
Sätt ugnen på 225 grader. Om du inte köpt färdigt utbankade kycklingfiléer, banka ut filéerna. Krydda dem och stek dem i smör, ca 2 minuter på varje sida
Den svenska klassikern Flygande Jakob i ny thailändsk skepnad. Ingen kan dock stoppa mig från att äta Flygande Jakob så jag bestämde mig för att köra med kokosgrädde istället
) Läste på Wikipedia att den flygandeJacoben för första gången publiceras i Allt om Mat 1976 och att själva namnet kommer efter Ove Jacobsen som arbetade med flygfrakt. )FlygandeJacob6 port1 kg kycklingfilé2 pkt bacon1-2 dl cashewnötter2 dl vispgrädde5 dl matlagningsgrädde3 dl chilisåsSkär filéerna i mindre bitar, stek i omgångar och krydda t. Kyckling, knaperstekt bacon och cashewnötterFlygandeJacob, Chilinötter, Jordnötter och Gurka 6 port
FlygandeJacob blev det. Det första receptet på FlygandeJacob publicerades i Allt om mat 1976 och namnet FlygandeJacob kommer från upphovsmannen Ove Jacobsson, som jobbade inom flygfrakt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.