Lite inspirerad av flygandeJacob så den får heta Flygande tanten. Ingredienserna tar man helt enkelt så mycket man vill ha av så att det fyller upp en så stor ugnsform som man vill ha
Kyckling och curry är verkligen smaker som går ihop ochsom åtminstone jag inte tröttnar på. Vi äter FlygandeJacob ibland men den här gången testade jag en variant med kokosmjölk istället för grädden samt att det var blomkålsbuketter i maträtten
Utan micro på landet blir det till att värma i ugn eller på spisen. Potatisen suger inte åt sig gräddensom den ska, det blir bara blask och potatisen blir "aldrig" färdig
Fruktsallad med exotisk gräddeoch rostad kokos. Vädret just nu lockar mer till att äta något varmt till fika, men när solen skiner och det är varm och gott är en fruktsallad alltid rätt
Enkelt att göra en ledig söndag, vilket jag gjorde i går samtidigt som jag grillade en kyckling som mer eller mindre helt skötte sig själv och sen fick svalna innan jag rensade den och i dag efter jobbet sen gjorde en flygandeJacob
Skiva och stek svampen i samma panna som baconen utan att diska den först. Igår spenaderade jag en skön dag vid havet och det är något som verkligen fyller mig med energi
Som sagt, om man vill göra som svågern struntar man i att dela bottnen och låter den vara som den är i långpannan och sedan toppar man med vispad gräddeoch jordgubbar
Klicka ut den vispade grädden snyggt och avsluta med att riva lite god mjölkchoklad över. Börja med att koka burken med mjölken, tag bort pappret som sitter runtom och lägg burken i en kastrull och fyll upp med vatten
Detta är inget petimeterrecept med måttangivelser hit och dit utan det är bara att köra på. Utan att köpa grillad kyckling eller steka på en köttbit vid sidan av
Det är kanske ingen kulinarisk läckerhet, men det går fort och ibland är det det enda som räknas. Vispa i en skål samman grädde med chilisås, sweet chilisås, ananasjuice och kalvfonden
Sen jag startade matbloggen har jag provat flera nya maträtter som jag tidigare bara har funderat på att prova (jag måste ju ha nya recept att dela med mig av)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.